Kijkje in de Keuken: Jan Erik de Haan

In Bouwteam DeDam werken professionals uit verschillende vakgebieden samen. Het ontwerp- en omgevingsteam zijn veel in beeld geweest. Maar achter de schermen gebeurt nog veel meer. In deze editie nemen we een kijkje in de keuken bij de programma-manager: Jan Erik de Haan.

Bomenonderzoek en kabels- en leidingenonderzoek

Bomenonderzoek

In aanloop naar de raadsvergadering voert Bouwteam DeDam een aantal aanvullende onderzoeken uit. Op dit moment lopen twee onderzoeken, een bomenonderzoek en een onderzoek naar kabels en leidingen.

Kijkje in de Keuken: Andrea Hulsebosch

Andrea Hulsebosch

We spreken met Andrea Hulsebosch, landschapsarchitect bij de herinrichting van de Julianaweg. Ze zorgt ervoor dat de Julianaweg naast een belangrijke verkeersader ook een weg is waar mensen fijn aan wonen, waar bezoekers zich welkom voelen en ook alle andere functies een goede plek hebben.

Kijkje in de Keuken: Edward van Schooten

Edward van Schooten

Bouwteam DeDam bestaat uit professionals uit verschillende vakgebieden. In de ontwerpfase van de weg zijn het ontwerp- en omgevingsteam veel in beeld. Toch gebeurt er achter de schermen nog veel meer. Deze keer gaan we in gesprek met onze mobiliteitsadviseur.

Start trillingsonderzoek

Start trillingsonderzoek

De komende weken voert Dura Vermeer een trillingsonderzoek uit aan de Julianaweg. In dit onderzoek wordt gekeken naar de trillingsniveaus in de aanliggende woningen, de geaccepteerde streefwaarden en de trillingssterkte gerelateerd aan afstand.

Extra werkzaamheden bodem- en milieuonderzoek

Extra werkzaamheden bodem- en milieuonderzoek

De afgelopen weken zijn werkzaamheden verricht voor het bodem- en milieuonderzoek op de Julianaweg. Het onderzoeksteam heeft meer tijd nodig om het onderzoek af te ronden. Zaterdag 29 mei worden meetwerkzaamheden uitgevoerd, het verkeer heeft hier minimaal hinder van.

Verlening bodem- en milieuonderzoek

Bodem- en milieuonderzoek

Afgelopen twee weken heeft Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uitgevoerd op de Julianaweg. Het streven was om het onderzoek binnen twee weken af te ronden, er zijn echter extra boringen nodig omdat het huidig aantal monsters niet toereikend is.

Start bodem- en milieuonderzoek

Bodem en milieuonderzoek

Vanaf maandag 3 mei voert Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uit op de Julianaweg en kruisende zijwegen, ter voorbereiding op de herinrichting van de Julianaweg.

Skip to content