BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

HOME » NIEUWS-DeDam

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Uitnodiging: Inloopavond Julianaweg – Voorlopig Ontwerp Dorp en Entree

06-06-2024

Bouwteam DeDam nodigt u van harte uit om het Voorlopig Ontwerp voor het Dorp en de Entree te bekijken tijdens de inloopavond op dinsdag 11 juni 2024. 

Nieuwsbrief: Update Herinrichting Julianaweg

06-06-2024

In deze nieuwsbrief kondigen we de resterende werkzaamheden in de Corridor aan, vertellen we over het ontwerp- en participatieproces van het Dorp en de Entree tot nu toe en nodigen we u uit voor een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp te bekijken.  

Nieuwsbrief: Terug- en vooruitblik werkzaamheden

07-12-2023

De afgelopen maanden is er veel werk verzet in deelgebied de Corridor. We werken toe naar de afronding van de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden van de afgelopen periode en delen we hoe we verder gaan.

Nieuwsbrief: Update deelgebied de Corridor

28-09-2023

Afgelopen maanden is er veel gebeurd in deelgebied de Corridor. Inmiddels zijn we bijna toegekomen aan de laatste fase van de werkzaamheden in dit deelgebied. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden in fase 5 en vertellen we meer over de laatste fases van de Corridor en het resterende deel van de Julianaweg.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden deelgebied Corridor

20-07-2023

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden in fase 3+4 en u kunt lezen over hoe u ons kunt bereiken in de zomervakantie.

Deelgebied Corridor: afronding fase 3 + 4

17-07-2023

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases, waarvan fase 3 + 4 bijna is afgerond. We geven u graag een update over de werkzaamheden en de start van fase 5.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden deelgebied Corridor

08-06-2023

We zijn al een aantal weken bezig met de realisatie van de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we graag met u terug op de werkzaamheden in fase 2 en vertellen we u meer over de volgende fase(s). 

Deelgebied Corridor: afronding fase 2

31-05-2023

We zijn al een aantal weken bezig met de realisatie van de Corridor. De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases, waarvan de tweede fase al aardig vorm krijgt. We geven u graag een update over de werkzaamheden.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden en fasering Corridor

11-05-2023

De afgelopen weken is er al veel gebeurd in deelgebied de Corridor. Wij blikken graag met u terug op de werkzaamheden in fase 1 en vertellen u meer over de volgende fase.

Deelgebied Corridor: fase 1 afgerond  

09-05-2023

De werkzaamheden in deelgebied de Corridor zijn in volle gang! De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases waarvan de eerste fase nagenoeg is afgerond. Maandagavond 8 mei zijn de onderlagen van fase 1 geasfalteerd, waarna deze fase dinsdag 9 mei is vrijgegeven voor het verkeer.

Nieuwsbrief: Starthandeling en realisatiefase Corridor

13-04-2023

Het is zover: we zijn gestart met de uitvoerende werkzaamheden in deelgebied de Corridor! In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de starthandeling en de realisatie van deelgebied de Corridor. 

Realisatie deelgebied Corridor gestart

12-04-2023

Wethouder Kees Schilder zette dinsdag 11 april jl. de eerste schep in de grond in deelgebied de Corridor. Hiermee is de herinrichting van de Julianaweg officieel gestart en zijn de ontwerpwerkzaamheden van deelgebied de Corridor afgerond.
Skip to content