BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

HOME » NIEUWS-DeDam

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Nieuwsbrief: Realisatiefase Corridor

13-03-2023

n deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de realisatie van de Corridor, zoals de starthandeling door wethouder Kees Schilder, de planning, fasering en klanteisenspecificatie.

Nieuwsbrief: Ontwerp, klanteisenspecificatie en realisatiefase Corridor

02-02-2023

In deze eerste nieuwsbrief van 2023 vertellen wij u meer over het ontwerp van deelgebied de Corridor en de klanteisenspecificatie (KES). Ook geven wij u een update over de start van de uitvoerende werkzaamheden in dit deelgebied.

Nieuwsbrief: Vertrek programmamanager Jan-Erik de Haan en kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers

22-12-2022

In deze laatste nieuwsbrief van 2022 kondigen wij het vertrek van programmamanager Jan-Erik de Haan aan, stellen wij twee nieuwe collega's aan u voor en krijgt u een kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers.

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en uitleg BouwApp

28-11-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook geven wij u meer informatie over de deelprojecten op de BouwApp.

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en interview met omgevingsmanager Linda Neeft

27-10-2022

In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook leest u een interview met omgevingsmanager Linda Neeft en stellen wij onze nieuwe omgevingsadviseur Louise de Haas aan u voor. 

Nieuwsbrief: Voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor

29-09-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over de voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor. Ook vertellen we u meer over het raakvlak van de herinrichting Julianaweg met het project ‘versterking Markermeerdijken’.

Nieuwsbrief: Voorlopig Ontwerp, voorbereidende werkzaamheden, website en BouwApp 

01-09-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over het Voorlopig Ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatiefase van de Corridor en vertellen we over de aanpassingen op de website en in de BouwApp! 

Inloopavond 12 juli 2022: Presentatie Voorlopig Ontwerp Corridor

21-07-2022

Bouwteam DeDam organiseerde dinsdag 12 juli 2022 een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp voor deelgebied de Corridor te presenteren aan de omgeving. Dit deelgebied loopt van de Zeedijk tot aan de Zusterschoolstraat.

Inloopavond Voorlopig ontwerp Corridor

23-06-2022

Op dinsdagavond 12 juli 2022 organiseert Bouwteam DeDam een inloopavond om het Voorontwerp voor de Corridor aan de omgeving te presenteren.

Nieuwsbrief: Terugkoppeling sessie werkgroep en vervolgproces

02-06-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Julianaweg. In deze nieuwsbrief vindt u een terugkoppeling over de sessie met de werkgroep, vertellen we meer over het vervolgproces en stellen wij onze nieuwe communicatieadviseur Elianne voor!

Kijkje in de Keuken: Jan Erik de Haan

05-04-2022

In Bouwteam DeDam werken professionals uit verschillende vakgebieden samen. Het ontwerp- en omgevingsteam zijn veel in beeld geweest. Maar achter de schermen gebeurt nog veel meer. In deze editie nemen we een kijkje in de keuken bij de programma-manager: Jan Erik de Haan.

Onderzoek naar kabels en leidingen onder de Julianaweg

08-03-2022

Met welke kabels en leidingen moeten we bij de herinrichting van de Julianaweg rekening houden? Om die vraag te beantwoorden, brengt bouwteam DeDam vanaf woensdag 9 maart de ondergrond van de weg in kaart.
Skip to content