BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

[wpseo_breadcrumb]

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden deelgebied Corridor

20-07-2023

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden in fase 3+4 en u kunt lezen over hoe u ons kunt bereiken in de zomervakantie.

Deelgebied Corridor: afronding fase 3 + 4

17-07-2023

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases, waarvan fase 3 + 4 bijna is afgerond. We geven u graag een update over de werkzaamheden en de start van fase 5.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden deelgebied Corridor

08-06-2023

We zijn al een aantal weken bezig met de realisatie van de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we graag met u terug op de werkzaamheden in fase 2 en vertellen we u meer over de volgende fase(s). 

Deelgebied Corridor: afronding fase 2

31-05-2023

We zijn al een aantal weken bezig met de realisatie van de Corridor. De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases, waarvan de tweede fase al aardig vorm krijgt. We geven u graag een update over de werkzaamheden.

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden en fasering Corridor

11-05-2023

De afgelopen weken is er al veel gebeurd in deelgebied de Corridor. Wij blikken graag met u terug op de werkzaamheden in fase 1 en vertellen u meer over de volgende fase.

Deelgebied Corridor: fase 1 afgerond  

09-05-2023

De werkzaamheden in deelgebied de Corridor zijn in volle gang! De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases waarvan de eerste fase nagenoeg is afgerond. Maandagavond 8 mei zijn de onderlagen van fase 1 geasfalteerd, waarna deze fase dinsdag 9 mei is vrijgegeven voor het verkeer.

Nieuwsbrief: Starthandeling en realisatiefase Corridor

13-04-2023

Het is zover: we zijn gestart met de uitvoerende werkzaamheden in deelgebied de Corridor! In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de starthandeling en de realisatie van deelgebied de Corridor. 

Realisatie deelgebied Corridor gestart

12-04-2023

Wethouder Kees Schilder zette dinsdag 11 april jl. de eerste schep in de grond in deelgebied de Corridor. Hiermee is de herinrichting van de Julianaweg officieel gestart en zijn de ontwerpwerkzaamheden van deelgebied de Corridor afgerond.

Nieuwsbrief: Realisatiefase Corridor

13-03-2023

In deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de realisatie van de Corridor, zoals de starthandeling door wethouder Kees Schilder, de planning, fasering en klanteisenspecificatie.

Nieuwsbrief: Ontwerp, klanteisenspecificatie en realisatiefase Corridor

02-02-2023

In deze eerste nieuwsbrief van 2023 vertellen wij u meer over het ontwerp van deelgebied de Corridor en de klanteisenspecificatie (KES). Ook geven wij u een update over de start van de uitvoerende werkzaamheden in dit deelgebied.

Nieuwsbrief: Vertrek programmamanager Jan-Erik de Haan en kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers

22-12-2022

In deze laatste nieuwsbrief van 2022 kondigen wij het vertrek van programmamanager Jan-Erik de Haan aan, stellen wij twee nieuwe collega's aan u voor en krijgt u een kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers.

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en uitleg BouwApp

28-11-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook geven wij u meer informatie over de deelprojecten op de BouwApp.
Skip to content