BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

HOME » NIEUWS-DeDam

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Informatiebijeenkomst voorlopig ontwerp Corridor

14-01-2022

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseert Bouwteam DeDam om 19.00u een digitale informatiebijeenkomst voor bewoners, bedrijven en organisaties aan- en nabij de Julianaweg uit het deelgebied Corridor.

Herinrichting Julianaweg: Start voorlopig ontwerp Corridor met participatie na akkoord Gemeenteraad

15-12-2021

25 november 2021 is de Gemeenteraad van Edam-Volendam akkoord gegaan met de voorgestelde plannen van het college van Burgemeester en Wethouders voor de herinrichting van de Julianaweg.

Presentatievideo: Schetsontwerp Julianaweg

20-10-2021

Bouwteam DeDam heeft voor de omgeving een presentatievideo gemaakt van het gekozen schetsontwerp.

Bomenonderzoek en kabels- en leidingenonderzoek

19-10-2021

In aanloop naar de raadsvergadering voert Bouwteam DeDam een aantal aanvullende onderzoeken uit. Op dit moment lopen twee onderzoeken, een bomenonderzoek en een onderzoek naar kabels en leidingen.

Kijkje in de Keuken: Andrea Hulsebosch

07-09-2021

We spreken met Andrea Hulsebosch, landschapsarchitect bij de herinrichting van de Julianaweg. Ze zorgt ervoor dat de Julianaweg naast een belangrijke verkeersader ook een weg is waar mensen fijn aan wonen, waar bezoekers zich welkom voelen en ook alle andere functies een goede plek hebben.

Kijkje in de Keuken: Edward van Schooten

01-07-2021

Bouwteam DeDam bestaat uit professionals uit verschillende vakgebieden. In de ontwerpfase van de weg zijn het ontwerp- en omgevingsteam veel in beeld. Toch gebeurt er achter de schermen nog veel meer. Deze keer gaan we in gesprek met onze mobiliteitsadviseur.

Start trillingsonderzoek

18-06-2021

De komende weken voert Dura Vermeer een trillingsonderzoek uit aan de Julianaweg. In dit onderzoek wordt gekeken naar de trillingsniveaus in de aanliggende woningen, de geaccepteerde streefwaarden en de trillingssterkte gerelateerd aan afstand.

Extra werkzaamheden bodem- en milieuonderzoek

21-05-2021

De afgelopen weken zijn werkzaamheden verricht voor het bodem- en milieuonderzoek op de Julianaweg. Het onderzoeksteam heeft meer tijd nodig om het onderzoek af te ronden. Zaterdag 29 mei worden meetwerkzaamheden uitgevoerd, het verkeer heeft hier minimaal hinder van.

Verlening bodem- en milieuonderzoek

13-05-2021

Afgelopen twee weken heeft Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uitgevoerd op de Julianaweg. Het streven was om het onderzoek binnen twee weken af te ronden, er zijn echter extra boringen nodig omdat het huidig aantal monsters niet toereikend is.

Start bodem- en milieuonderzoek

29-04-2021

Vanaf maandag 3 mei voert Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uit op de Julianaweg en kruisende zijwegen, ter voorbereiding op de herinrichting van de Julianaweg.

Lancering BouwApp Julianaweg

21-04-2021

Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over én betrekken bij het project, lanceert Bouwteam DeDam vandaag de nieuwe BouwApp Julianaweg. Met deze app bent u altijd op de hoogte van het project!

Informatievideo Julianaweg

06-04-2021

Er is hard gewerkt aan een informatievideo over het ontwerpproces van de Julianaweg. Hierin ziet u ontwerpideeën en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerp. Klik op ‘BEKIJK’ om naar het bericht met de videolink te gaan.
Skip to content