BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

HOME » NIEUWS-DeDam

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Inloopavond Voorontwerp Corridor

23-06-2022

Op dinsdagavond 12 juli 2022 organiseert Bouwteam DeDam een inloopavond om het Voorontwerp voor de Corridor aan de omgeving te presenteren.

Nieuwsbrief: Terugkoppeling sessie werkgroep en vervolgproces

02-06-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Julianaweg. In deze nieuwsbrief vindt u een terugkoppeling over de sessie met de werkgroep, vertellen we meer over het vervolgproces en stellen wij onze nieuwe communicatieadviseur Elianne voor!

Kijkje in de Keuken: Jan Erik de Haan

05-04-2022

In Bouwteam DeDam werken professionals uit verschillende vakgebieden samen. Het ontwerp- en omgevingsteam zijn veel in beeld geweest. Maar achter de schermen gebeurt nog veel meer. In deze editie nemen we een kijkje in de keuken bij de programma-manager: Jan Erik de Haan.

Onderzoek naar kabels en leidingen onder de Julianaweg

08-03-2022

Met welke kabels en leidingen moeten we bij de herinrichting van de Julianaweg rekening houden? Om die vraag te beantwoorden, brengt bouwteam DeDam vanaf woensdag 9 maart de ondergrond van de weg in kaart.

Video Dura Vermeer: unieke samenwerking bij Herinrichting Julianaweg

02-03-2022

Afgelopen maand maakte Dura Vermeer een video over het project Herinrichting Julianaweg in Volendam. De aanpak van dit project is uniek: opdrachtgever gemeente Edam-Volendam en opdrachtnemer Dura Vermeer werken als bouwteam DeDam

Informatiebijeenkomst ten behoeve van het voorlopig ontwerp Corridor

17-02-2022

Dinsdag 25 januari jongstleden organiseerde Bouwteam DeDam een online informatiebijeenkomst over het schetsontwerp van de Julianaweg ten behoeve van de nadere uitwerking van het voorlopig ontwerp voor het deelgebied de Corridor.

Informatiebijeenkomst voorlopig ontwerp Corridor

14-01-2022

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseert Bouwteam DeDam om 19.00u een digitale informatiebijeenkomst voor bewoners, bedrijven en organisaties aan- en nabij de Julianaweg uit het deelgebied Corridor.

Herinrichting Julianaweg: Start voorlopig ontwerp Corridor met participatie na akkoord Gemeenteraad

15-12-2021

25 november 2021 is de Gemeenteraad van Edam-Volendam akkoord gegaan met de voorgestelde plannen van het college van Burgemeester en Wethouders voor de herinrichting van de Julianaweg.

Presentatievideo: Schetsontwerp Julianaweg

20-10-2021

Bouwteam DeDam heeft voor de omgeving een presentatievideo gemaakt van het gekozen schetsontwerp.

Bomenonderzoek en kabels- en leidingenonderzoek

19-10-2021

In aanloop naar de raadsvergadering voert Bouwteam DeDam een aantal aanvullende onderzoeken uit. Op dit moment lopen twee onderzoeken, een bomenonderzoek en een onderzoek naar kabels en leidingen.

Kijkje in de Keuken: Andrea Hulsebosch

07-09-2021

We spreken met Andrea Hulsebosch, landschapsarchitect bij de herinrichting van de Julianaweg. Ze zorgt ervoor dat de Julianaweg naast een belangrijke verkeersader ook een weg is waar mensen fijn aan wonen, waar bezoekers zich welkom voelen en ook alle andere functies een goede plek hebben.

Kijkje in de Keuken: Edward van Schooten

01-07-2021

Bouwteam DeDam bestaat uit professionals uit verschillende vakgebieden. In de ontwerpfase van de weg zijn het ontwerp- en omgevingsteam veel in beeld. Toch gebeurt er achter de schermen nog veel meer. Deze keer gaan we in gesprek met onze mobiliteitsadviseur.
Skip to content