BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met u bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

HOME » NIEUWS-DeDam

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vindt u al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Start trillingsonderzoek

18-06-2021

De komende weken voert Dura Vermeer een trillingsonderzoek uit aan de Julianaweg. In dit onderzoek wordt gekeken naar de trillingsniveaus in de aanliggende woningen, de geaccepteerde streefwaarden en de trillingssterkte gerelateerd aan afstand.

Extra werkzaamheden bodem- en milieuonderzoek

21-05-2021

De afgelopen weken zijn werkzaamheden verricht voor het bodem- en milieuonderzoek op de Julianaweg. Het onderzoeksteam heeft meer tijd nodig om het onderzoek af te ronden. Zaterdag 29 mei worden meetwerkzaamheden uitgevoerd, het verkeer heeft hier minimaal hinder van.

Verlening bodem- en milieuonderzoek

13-05-2021

Afgelopen twee weken heeft Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uitgevoerd op de Julianaweg. Het streven was om het onderzoek binnen twee weken af te ronden, er zijn echter extra boringen nodig omdat het huidig aantal monsters niet toereikend is.

Start bodem- en milieuonderzoek

29-04-2021

Vanaf maandag 3 mei voert Dura Vermeer een bodem- en milieuonderzoek uit op de Julianaweg en kruisende zijwegen, ter voorbereiding op de herinrichting van de Julianaweg.

Lancering BouwApp Julianaweg

21-04-2021

Om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over én betrekken bij het project, lanceert Bouwteam DeDam vandaag de nieuwe BouwApp Julianaweg. Met deze app bent u altijd op de hoogte van het project!

Informatievideo Julianaweg

06-04-2021

Er is hard gewerkt aan een informatievideo over het ontwerpproces van de Julianaweg. Hierin ziet u ontwerpideeën en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerp. Klik op ‘BEKIJK’ om naar het bericht met de videolink te gaan.

Derde ontwerpatelier: twee ontwerpvarianten

24-03-2021

Op 9 maart kwam de Werkgroep Julianaweg (digitaal) samen voor het derde Ontwerpatelier. Dit was het laatste ontwerpatelier waarbij de werkgroepleden invloed konden uitoefenen op het schetsontwerp voor de gehele Julianaweg.

Tweede ontwerpatelier: verkeer als hoofdthema

14-01-2021

Op 12 januari kwam de Werkgroep Julianaweg (digitaal) samen voor het tweede ontwerpatelier. Het hoofdthema was verkeer: in het eerste ontwerpatelier bleek dat er veel vragen rondom dit onderwerp bleven liggen.

Veel informatie uit het eerste ontwerpatelier

03-12-2020

Op 23 november was het 1e (digitale) ontwerpatelier van de Werkgroep Julianaweg. Er zijn deze avond ontzettend veel ideeën, oplossingen en tips aangedragen. En daar is het bouwteam ontzettend blij mee.

Eerste bijeenkomst werkgroep volledig digitaal

04-11-2020

Op dinsdagavond 3 november hebben de leden van de Werkgroep Julianaweg voor het eerst kennisgemaakt. Deze bijzondere eerste bijeenkomst was volledig digitaal.

Spreekuur Julianaweg

06-10-2020

Heb je vragen over allerlei zaken rond de Julianaweg? Op dinsdag 20 oktober staat de omgevingsmanager Linda Neeft van 17.00 tot 19.00 uur telefonisch voor je klaar.

Video van Bouwteam DeDam online

26-08-2020

Vanaf vandaag kun je de video zien die vlogger Joshua Alagbe heeft opgenomen. Hij gaat in gesprek met Jan-Erik de Haan en Linda Neeft, twee leden van Bouwteam DeDam.
Skip to content