BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met jou bouwen wij met veel plezier de mooiste Julianaweg van de toekomst!”

HOME » NIEUWS » Inloopavond 12 juli 2022: Presentatie Voorlopig Ontwerp Corridor

Inloopavond 12 juli 2022: Presentatie Voorlopig Ontwerp Corridor

Bouwteam DeDam organiseerde dinsdag 12 juli 2022 een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp voor deelgebied de Corridor te presenteren aan de omgeving. Dit deelgebied loopt van de Zeedijk tot aan de Zusterschoolstraat.

De aanwezigen liepen langs posters waarop het proces van het Schetsontwerp voor de gehele Julianaweg tot aan het Voorlopig Ontwerp voor de Corridor werd weergegeven. Het Schetsontwerp is in november 2021 vastgesteld door de gemeenteraad. De posters gaven een impressie van de wensen van de omgeving en de verdiepende onderzoeken, met als resultaat het Voorlopig Ontwerp. Klik hier om de posters te bekijken. Ook werd er een video van het Voorlopig Ontwerp getoond, met daarin een impressie van de veranderingen ten opzichte van de huidige situatie. Bekijk de video hier. Leden van het bouwteam waren aanwezig om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Ook kregen de aanwezigen de kans om tips of opmerkingen door te geven aan het bouwteam. 

Het was een zeer geslaagde bijeenkomst met veel geïnteresseerde mensen uit de omgeving. 

Momenteel werken wij het Voorlopig Ontwerp van de Corridor uit tot een Definitief Ontwerp en houden hierbij (indien mogelijk) rekening met de opgehaalde tips of opmerkingen van de aanwezigen tijdens de inloopavond. We bereiden vervolgens de realisatiefase voor in goed overleg met omwonenden, aangrenzende bedrijven en betrokken partijen zoals de nood- en hulpdiensten en beheer- en onderhoudsorganisaties. Hierbij is de bereikbaarheid een belangrijk bespreekpunt.

Na de kermis in 2022 starten we met voorbereidende werkzaamheden. Denk hierbij aan de kabels- en leidingenwerkzaamheden en het kappen van bomen. Begin 2023 starten we met de realisatie van deelgebied de Corridor.

Voor meer informatie en eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bouwteam DeDam via info@julianaweg-volendam.nl of door te bellen naar 06 534 306 01.

Skip to content