BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met jou bouwen wij met veel plezier de mooiste Julianaweg van de toekomst!”

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vind je al het nieuws terug in volgorde van publicatiedatum.

Deelgebied Corridor: fase 1 afgerond  

09-05-2023

De werkzaamheden in deelgebied de Corridor zijn in volle gang! De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases waarvan de eerste fase nagenoeg is afgerond. Maandagavond 8 mei zijn de onderlagen van fase 1 geasfalteerd, waarna deze fase dinsdag 9 mei is vrijgegeven voor het verkeer.

Realisatie deelgebied Corridor gestart

12-04-2023

Wethouder Kees Schilder zette dinsdag 11 april jl. de eerste schep in de grond in deelgebied de Corridor. Hiermee is de herinrichting van de Julianaweg officieel gestart en zijn de ontwerpwerkzaamheden van deelgebied de Corridor afgerond.

Nieuwsbrief: Realisatiefase Corridor

13-03-2023

n deze nieuwsbrief vertellen wij u meer over de realisatie van de Corridor, zoals de starthandeling door wethouder Kees Schilder, de planning, fasering en klanteisenspecificatie.

Nieuwsbrief: Ontwerp, klanteisenspecificatie en realisatiefase Corridor

02-02-2023

In deze eerste nieuwsbrief van 2023 vertellen wij u meer over het ontwerp van deelgebied de Corridor en de klanteisenspecificatie (KES). Ook geven wij u een update over de start van de uitvoerende werkzaamheden in dit deelgebied.

Nieuwsbrief: Vertrek programmamanager Jan-Erik de Haan en kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers

22-12-2022

In deze laatste nieuwsbrief van 2022 kondigen wij het vertrek van programmamanager Jan-Erik de Haan aan, stellen wij twee nieuwe collega's aan u voor en krijgt u een kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers.

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en uitleg BouwApp

28-11-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook geven wij u meer informatie over de deelprojecten op de BouwApp.

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en interview met omgevingsmanager Linda Neeft

27-10-2022

In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook leest u een interview met omgevingsmanager Linda Neeft en stellen wij onze nieuwe omgevingsadviseur Louise de Haas aan u voor. 

Nieuwsbrief: Voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor

29-09-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over de voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor. Ook vertellen we u meer over het raakvlak van de herinrichting Julianaweg met het project ‘versterking Markermeerdijken’.

Nieuwsbrief: Voorlopig Ontwerp, voorbereidende werkzaamheden, website en BouwApp 

01-09-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over het Voorlopig Ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatiefase van de Corridor en vertellen we over de aanpassingen op de website en in de BouwApp! 

Inloopavond 12 juli 2022: Presentatie Voorlopig Ontwerp Corridor

21-07-2022

Bouwteam DeDam organiseerde dinsdag 12 juli 2022 een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp voor deelgebied de Corridor te presenteren aan de omgeving. Dit deelgebied loopt van de Zeedijk tot aan de Zusterschoolstraat.

Inloopavond Voorlopig ontwerp Corridor

23-06-2022

Op dinsdagavond 12 juli 2022 organiseert Bouwteam DeDam een inloopavond om het Voorontwerp voor de Corridor aan de omgeving te presenteren.

Nieuwsbrief: Terugkoppeling sessie werkgroep en vervolgproces

02-06-2022

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Julianaweg. In deze nieuwsbrief vindt u een terugkoppeling over de sessie met de werkgroep, vertellen we meer over het vervolgproces en stellen wij onze nieuwe communicatieadviseur Elianne voor!
Skip to content