BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met jou bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

project

julianaweg volendam

De komende jaren wordt de Julianaweg grondig onder handen genomen. De huidige weg kan de verkeersdrukte niet meer aan én heeft onderhoud nodig. De nieuwe Julianaweg moet voor de komende 30 jaar een mooie weg zijn, die voor iedereen prettig is om te gebruiken. Daarom willen we graag dat jij met ons meedenkt over het ontwerp van de nieuwe Julianaweg!

Fietser op de Julianaweg

FASE

1

De voorbereidingen van de herinrichting van de Julianaweg zijn gestart. Bij de aanpak van de drukste verkeersader van Volendam gaan we o.a. aan de slag met:

  • De inrichting van de weg (dorps, groen of snel?)
  • Wensen en belangen van inwoners, ondernemers en belanghebbenden
  • Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
  • Ontwerp maken op basis van eisen en wensen

In fase 1 van het project starten we met het ontwerp van de Julianaweg. JOUW inbreng is hierbij zeer belangrijk. Bouwteam DeDam verzamelt de wensen en meningen van iedereen die belang heeft bij de Julianaweg. We houden een enquête, voeren gesprekken en stellen klankbordgroepen samen.

Alleen zijn we sneller, samen komen we verder!

 

foto's

impressie

Vrachtwagen van Dura Vermeer die asfalt lost
De Julianaweg van bovenaf
Fietser op de Julianaweg

ENQÛETE

bouw mee!

Het is voor ons van groot belang dat ook JIJ meedenkt over de Julianaweg. Je bent straks degene die over de Julianaweg rijdt, eraan woont of werkt. Welke specifieke kenmerken van de Julianaweg wil je behouden? En welke verbeteringen stel je voor?

De enquête staat tot en met zondag 13 september online. Laat je stem horen!

nieuws

actuele informatie

Hier vind je al het nieuws over de Julianaweg in volgorde van publicatiedatum.

NIEUWS

Uitnodiging: Inloopavond Julianaweg – Voorlopig Ontwerp Dorp en Entree

Bouwteam DeDam nodigt u van harte uit om het Voorlopig Ontwerp voor het Dorp en de Entree te bekijken tijdens de inloopavond op dinsdag 11 juni 2024. 

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update Herinrichting Julianaweg

In deze nieuwsbrief kondigen we de resterende werkzaamheden in de Corridor aan, vertellen we over het ontwerp- en participatieproces van het Dorp en de Entree tot nu toe en nodigen we u uit voor een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp te bekijken.  

NIEUWS

Nieuwsbrief: Terug- en vooruitblik werkzaamheden

De afgelopen maanden is er veel werk verzet in deelgebied de Corridor. We werken toe naar de afronding van de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden van de afgelopen periode en delen we hoe we verder gaan.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update deelgebied de Corridor

Afgelopen maanden is er veel gebeurd in deelgebied de Corridor. Inmiddels zijn we bijna toegekomen aan de laatste fase van de werkzaamheden in dit deelgebied. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden in fase 5 en vertellen we meer over de laatste fases van de Corridor en het resterende deel van de Julianaweg.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update werkzaamheden deelgebied Corridor

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. In deze nieuwsbrief blikken we terug op de werkzaamheden in fase 3+4 en u kunt lezen over hoe u ons kunt bereiken in de zomervakantie.

NIEUWS

Deelgebied Corridor: afronding fase 3 + 4

We zijn nu een aantal maanden bezig met de realisatie van deelgebied de Corridor. De realisatie is opgedeeld in acht uitvoeringsfases, waarvan fase 3 + 4 bijna is afgerond. We geven u graag een update over de werkzaamheden en de start van fase 5.

agenda

alle bijeenkomsten

Op de pagina Agenda lees je binnenkort wanneer er informatieavonden en (online) bijeenkomsten zijn. Hier kun je informatie halen én je mening laten horen.

nieuwsbrief

Je kunt de ontwikkelingen rondom de Julianaweg ook volgen via onze nieuwsbrief. Vul je mailadres in en ontvang het nieuws direct in je mailbox. Afmelden kan op elk moment!

Skip to content