BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met jou bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

project

julianaweg volendam

De komende jaren wordt de Julianaweg grondig onder handen genomen. De huidige weg kan de verkeersdrukte niet meer aan én heeft onderhoud nodig. De nieuwe Julianaweg moet voor de komende 30 jaar een mooie weg zijn, die voor iedereen prettig is om te gebruiken. Daarom willen we graag dat jij met ons meedenkt over het ontwerp van de nieuwe Julianaweg!

Fietser op de Julianaweg

FASE

1

De voorbereidingen van de herinrichting van de Julianaweg zijn gestart. Bij de aanpak van de drukste verkeersader van Volendam gaan we o.a. aan de slag met:

  • De inrichting van de weg (dorps, groen of snel?)
  • Wensen en belangen van inwoners, ondernemers en belanghebbenden
  • Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden
  • Ontwerp maken op basis van eisen en wensen

In fase 1 van het project starten we met het ontwerp van de Julianaweg. JOUW inbreng is hierbij zeer belangrijk. Bouwteam DeDam verzamelt de wensen en meningen van iedereen die belang heeft bij de Julianaweg. We houden een enquête, voeren gesprekken en stellen klankbordgroepen samen.

Alleen zijn we sneller, samen komen we verder!

 

foto's

impressie

Vrachtwagen van Dura Vermeer die asfalt lost
De Julianaweg van bovenaf
Fietser op de Julianaweg

ENQÛETE

bouw mee!

Het is voor ons van groot belang dat ook JIJ meedenkt over de Julianaweg. Je bent straks degene die over de Julianaweg rijdt, eraan woont of werkt. Welke specifieke kenmerken van de Julianaweg wil je behouden? En welke verbeteringen stel je voor?

De enquête staat tot en met zondag 13 september online. Laat je stem horen!

nieuws

actuele informatie

Hier vind je al het nieuws over de Julianaweg in volgorde van publicatiedatum.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Vertrek programmamanager Jan-Erik de Haan en kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers

In deze laatste nieuwsbrief van 2022 kondigen wij het vertrek van programmamanager Jan-Erik de Haan aan, stellen wij twee nieuwe collega's aan u voor en krijgt u een kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en uitleg BouwApp

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook geven wij u meer informatie over de deelprojecten op de BouwApp.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en interview met omgevingsmanager Linda Neeft

In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook leest u een interview met omgevingsmanager Linda Neeft en stellen wij onze nieuwe omgevingsadviseur Louise de Haas aan u voor. 

NIEUWS

Nieuwsbrief: Voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over de voorbereidende werkzaamheden in deelgebied de Corridor. Ook vertellen we u meer over het raakvlak van de herinrichting Julianaweg met het project ‘versterking Markermeerdijken’.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Voorlopig Ontwerp, voorbereidende werkzaamheden, website en BouwApp 

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief leest u meer over het Voorlopig Ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatiefase van de Corridor en vertellen we over de aanpassingen op de website en in de BouwApp! 

NIEUWS

Inloopavond 12 juli 2022: Presentatie Voorlopig Ontwerp Corridor

Bouwteam DeDam organiseerde dinsdag 12 juli 2022 een inloopavond om het Voorlopig Ontwerp voor deelgebied de Corridor te presenteren aan de omgeving. Dit deelgebied loopt van de Zeedijk tot aan de Zusterschoolstraat.

agenda

alle bijeenkomsten

Op de pagina Agenda lees je binnenkort wanneer er informatieavonden en (online) bijeenkomsten zijn. Hier kun je informatie halen én je mening laten horen.

nieuwsbrief

Je kunt de ontwikkelingen rondom de Julianaweg ook volgen via onze nieuwsbrief. Vul je mailadres in en ontvang het nieuws direct in je mailbox. Afmelden kan op elk moment!

Skip to content