Bouwteam DeDam werkt aan de herinrichting van de Julianaweg. In november 2021 hebben wij het schetsontwerp voor de gehele Julianaweg met u gedeeld (klik hier om het schetsontwerp te bekijken). Dit schetsontwerp mogen wij van de gemeenteraad verder uitwerken tot een Voorontwerp per deelgebied. Als eerste is deelgebied ‘de Corridor’ aan de beurt. Dit deel loopt van de Zeedijk tot aan de Zusterschoolstraat. In samenwerking met de werkgroep Julianaweg zijn we tot een Voorontwerp gekomen. Wij werken dit vervolgens uit tot een definitief ontwerp voor de Corridor.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het ontwerp voor de Corridor? Kom dan naar de inloopavond op dinsdag 12 juli aanstaande. Tijdens deze inloopavond kunt u het Voorontwerp bekijken en kunt u uw eventuele vragen stellen aan de aanwezige bouwteamleden.

Datum: dinsdag 12 juli 2022

Tijdstip: 20.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: Kantine Openbare Werken (Julianaweg 135A, Volendam)

Bereikbaarheid: Er is parkeergelegenheid, maar in verband met het aantal genodigden vragen wij u om met de fiets of te voet te komen (indien mogelijk)

U kunt zich aanmelden voor de inloopavond via: http://eepurl.com/h40onL
Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal aanwezigen. Het is niet verplicht om u aan te melden.

Voor meer informatie en eventuele vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen met Bouwteam DeDam via info@julianaweg-volendam.nl of door te bellen naar 06 534 306 01. 

Met vriendelijke groet,

Bouwteam DeDam

Skip to content