BOUWTEAM DeDam

julianaweg volendam

Samen met jou bouwen we aan een mooie Julianaweg voor de toekomst!’

project

julianaweg volendam

De komende jaren wordt de Julianaweg grondig onder handen genomen. De huidige weg is steeds drukker geworden én heeft onderhoud nodig. De nieuwe Julianaweg wordt een veilige weg, die de komende 30 jaar voor iedereen prettig is om te gebruiken. Wij willen graag dat jij meedenkt over het ontwerp.

Fietser op de Julianaweg

In de eerste stap van het project gaan we aan de slag met het ontwerp van de Julianaweg:

  • We verzamelen de wensen en tips van inwoners en ondernemers.
  • We maken een schetsontwerp op basis van eisen en wensen vanuit de omgeving.
  • We beslissen welke uitstraling de weg krijgt (dorps, groen of snel?).

In het hele project is JOUW inbreng zeer belangrijk. Bouwteam DeDam verzamelt de wensen en meningen van iedereen die belang heeft bij de Julianaweg. Wat ervaar je als prettig op de huidige Julianaweg? En wat kan er anders? 

We hebben een enquête gehouden, we voeren gesprekken met belanghebbenden en we stellen een werkgroep samen.

Samen met jou komen we verder!

 

foto's

impressie

Welkom in Volendam gemeente Edam-Volendam
Huizen aan de Julianastraat
Julianaweg met een zebrapad

ENQÛETE

ontwerp mee!

Tot en met 13 september kon je enquête invullen. Welke kenmerken van de Julianaweg wil je behouden? En wat kan er beter?

De resultaten delen we binnenkort met jou op deze website en via onze nieuwsbrief. 

nieuws

actuele informatie

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen op en rond de Julianaweg. Hier vind je al het nieuws, met het meest actuele nieuws bovenaan.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Vertrek programmamanager Jan-Erik de Haan en kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers

In deze laatste nieuwsbrief van 2022 kondigen wij het vertrek van programmamanager Jan-Erik de Haan aan, stellen wij twee nieuwe collega's aan u voor en krijgt u een kijkje in de keuken van ontwerpleider Chiel Rengers.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en uitleg BouwApp

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Julianaweg. In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook geven wij u meer informatie over de deelprojecten op de BouwApp.

NIEUWS

Nieuwsbrief: Update voorbereidende werkzaamheden en interview met omgevingsmanager Linda Neeft

In deze nieuwsbrief geven wij u een update over de kabels- en leidingenwerkzaamheden ter voorbereiding van de herinrichting Julianaweg. Ook leest u een interview met omgevingsmanager Linda Neeft en stellen wij onze nieuwe omgevingsadviseur Louise de Haas aan u voor. 

agenda

alle bijeenkomsten

Nadat we de resultaten van de enquête hebben geanalyseerd, gaan we nóg meer informatie verzamelen. Op de pagina Agenda lees je binnenkort wanneer er inloopavonden en (online) bijeenkomsten zijn. Hier kun je informatie halen én je mening laten horen.

AGENDA

Openbaar: Spreekuur Julianaweg

Doorlopend

nieuwsbrief

Je kunt de ontwikkelingen rondom de Julianaweg ook volgen via onze nieuwsbrief. Vul je mailadres in en ontvang het nieuws direct in je mailbox. Afmelden kan op elk moment!

Skip to content